ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Οταν η φλόγα σβήνει...

Είστε αρκετό καιρό με τον καλό σας και έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι το μυστήριο και το παιχνίδι απουσιάζουν από τη σχέση σας. Πριν αρχίσετε να κάνετε διάφορες υποθέσεις για το μέλλον σας μαζί του, σκεφτείτε ότι δεν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για εκείνον, αλλά ότι έχετε περάσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης.Στην αρχή, υπάρχει το φλερτ, το παιχνίδι και το μυστήριο. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο της σχέσης όπου όλοι δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όλες μας οι κινήσεις και πράξεις κατευθύνονται προς αυτόν τον στόχο.

Στη συνέχεια, αρχίζουμε να χαλαρώνουμε και να νιώθουμε άνετα με το σύντροφό μας. Τότε, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά ο ένας για τον άλλο και βάζουμε τις βάσεις της σχέσης μας περιορίζοντας το παιχνίδι και το φλερτ σε ρόλο κουμπάρσου. Στο σημείο αυτό, αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι η σχέση μας αλλάζει και ότι έχει βαλτώσει.
Αποτέλεσμα; Αφήνουμε τη ρουτίνα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν κάνουμε καμία προσπάθεια για να την ανανεώσουμε και χωρίζουμε γιατί δεν περνάμε καλά μαζί. Τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τη σχέση μας; Να πάμε διακοπές μαζί ή να φύγουμε ένα σαββατοκύριακο. Οχι μόνο θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο για να ικανοποιήσουμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης για τη σχέση μας και για ό,τι μας προβληματίζει. Η ειλικρίνεια είναι το πρώτο βήμα για να σώσουμε τη σχέση μας.
Όμως, ακόμη και αν δεν αναζωπυρωθούν η φλόγα και το πάθος, αξίζει να δώσουμε σε εμάς και στον ταίρι μας μία ευκαιρία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ