ΜΕΝΟΥ

ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 


Εντερικά προβλήματα: Σε περίπτωση που πιστεύετε πως έχετε εντερικά προβλήματα υγείας, καλό θα είναι να είστε ενήμεροι για το πότε μπορεί να ισχύουν. Για να είστε σε θέση να το γνωρίζετε, θα πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα συμπτώματα, τα οποία μαρτυρούν πως έχετε προβλήματα στην περιοχή του εντέρου. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να ξέρετε για το συγκεκριμένο θέμα:



 

Το ουρικό οξύ είναι μία ουσία που παράγεται στον οργανισμό από το μεταβολισμό των πουρινών. Οι πουρίνες παράγονται είτε από τον ίδιο τον οργανισμό είτε λαμβάνονται μέσω συγκεκριμένων τροφών. Αν αυξηθεί πολύ το επίπεδο του ουρικού οξέος στο αίμα παρουσιάζεται μία κατάσταση που λέγεται υπερουριχαιμία.



Η οστεοπόρωση θέλει κίνηση. Η άσκηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στις γυναίκες που ήδη πάσχουν από οστεοπόρωση. Οι τύποι των ασκήσεων που προτείνονται για την θεραπεία της οστεοπόρωσης διαφέρουν από εκείνες που χρησιμοποιούνται στην πρόληψή της. Γενικά πρέπει να αποφεύγονται ασκήσεις που απαιτούν σκύψιμο, συστροφή, άρση βάρους ή τινάγματα.



ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ