ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

το πρωτόκολλο του Dr Klenner.

Το άρθρο που ακολουθεί είχε αρχικά γράψει ο Dale Humpherys και είναι μεταφρασμένο. Σε μια πορεία συμπληρώθηκε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με βάση και την καθημερινή εμπειρία από διάφορους ασθενείς. Σήμερα παρουσιάζεται απλοποιημένο σε τρία βήματα. Είναι μια συμβουλή για το πως να ξεκινήσετε το πρωτόκολλο του Dr Klenner για τη ΣΚΠ. Το πρωτόκολλο το εφάρμοσε ο ίδιος και είναι τελείως καλά για πάνω από 30 χρόνια. Σήμερα εφαρμόζεται από χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο και κοιτάζεται την πρώτη παγκόσμια ιστοσελίδα που το περιέχει.

Παρακάτω γίνονται οι κατάλληλες προσαρμογές - διευκρινήσεις στις πληροφορίες από εμένα, για την προσαρμογή στα δεδομένα της χώρας μας (σε σχέση με κάποιες βιταμίνες, δοσολογίες, ενέσειςκλπ) σύμφωνα και με τη δική μου εμπειρία που το εφαρμόζω εδώ και δυο περίπου χρόνια.

Από το συγγραφέα:

Εάν έχετε διαβάσει τα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα, ξέρετε ότι υπάρχει θεραπεία για τη ΣΚΠ. Άρα το επόμενο ερώτημα που μου απευθύνουν χιλιάδες ασθενείς για πάνω από 30 χρόνια είναι "Πώς ξεκινάω;". Το πρωτόκολλο του Dr F.R. Klenner που μου δώθηκε το 1973 είναι σε αυτή την ιστοσελίδα επίσης και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Αντιστρέφει και θεραπεύει τη ΣΚΠ αλλά πρέπει να ακολουθείται προσεκτικά και πιστά για μια ζωή προκειμένου να έχετε καλή υγεία. Δεν υπάρχουν φάρμακα. Είναι μια διατροφική θεραπεία που αποκαθιστά την ομαλή μεταβολική λειτουργία και βοηθά στην επαναδημιουργία τηςμυελίνης που έχει καταστραφεί από την ΣΚΠ.

--------------

Όλες οι οδηγίες για τις πόσιμες και τις ενέσιμες βιταμίνες πρέπει να ακολουθούνται επακριβώς, καθώς η θεραπεία αυτή λειτουργεί ως σύνολο, η κάθε βιταμίνη επενεργεί σε στενή συνέργεια με τις υπόλοιπες. Μην παραλείπετε ποτέ καμία από τις προτεινόμενες βιταμίνες και μη συνδυάζετε την θεραπεία αυτή με άλλες.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ:

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ


Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με ένα γιατρό, προτιμότερο με ένα Θεραπευτή Ολιστικής Ιατρικής ο οποίος είναι γνώστης των φυσικών θεραπειών. Ίσως να είναι και ο οικογενειακός σας γιατρός. Βγάλτε μια φωτοτυπία το πρωτόκολλο για να του το δείξετε. Σήμερα, οι περισσότεροι γιατροί κάνουν τον κόπο να το κοιτάξουν και μπορούν να παρατηρήσουν πως δεν πρόκειται για φάρμακα και μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.
Αν ο γιατρός διστάζει να σας βοηθήσει, μην απογοητεύεστε, πηγαίνετε σε κάποιον άλλο μέχρι να βρείτε βοήθεια. Οι περισσότεροι γιατροί τώρα διδάσκονται τη διατροφική και σπάνια ακούω για κάποιο γιατρό που δεν βοηθά ένα ασθενή. Εν τούτοις μερικοί γιατροί είναι ακόμα "προωθητές φαρμάκων " (μετάφραση - "drug pushers"), και αν εντοπίσετε κάποιον απλά προχωρήστε.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε ιατρό να σας υποστηρίξει, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό, και σε περίπτωση που και αυτό δεν είναι εφικτό, μην ξεχνάτε ότι το πρωτόκολλο αυτό έχει λειτουργήσει σε εκατοντάδες περιπτώσεων ως αυτόνομα χορηγούμενη θεραπεία!





ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΣΙΜΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ)


1) Calcium Ascorbate (Buffered Vit.C) - 5 γραμμάρια ημερησίως σε πολλαπλές δόσεις. Διαθέσιμες σε ταμπλέτες των 500 mg ή 1 γρ ταμπλέτες.
2) Vitamin E (as D-Alpha-Tocopheryl) 400-1000 UI's καθημερινά.
3) B 100 Tablet. 1 ταμπλέτα καθημερινά. Περιέχει 100 mg. απ’όλες τις B βιταμίνες, συν 100 mcg.άλλων συνεργατικών βιταμινών (γνωστή και ως B-Complex).
4) Νιασίνη - 100 mg. Ξεκινήστε με 2 φορές την εβδομάδα.
5) B12- προτιμητέα ως methylcobalamine 2mg καθημερινά , σε υπογλώσσια μορφή για μέγιστη απορρόφηση.
6) Ιχθυέλαιο.- Αναζητήστε για ιχθυέλαιο φαρμακευτικής ποιότητας, φτιαγμένο από κριλ (μικρές γαρίδες της βόρειας θάλασσας), σαρδέλες και άλλα μικρά ψάρια που δεν είναι μολυσμένα με βαρέα μέταλλα , όπως είναι η μουρούνα, και άλλα ψάρια που ζουν περισσότερο και τρέφονται από τον πάτο του ωκεανού. Αγοράζοντας σε υγρή μορφή είναι πιο οικονομικό, προτείνεται 1 κουταλιά της σούπας καθημερινά.
7) Βιταμίνη D3 (Cholecalsiferol) - 2000 - 5000IU's καθημερινά (η δόση μπορεί να αυξηθεί σύμφωνα με την υπόδειξη ιατρού)
8) Ένζυμα πέψης
Άλλες βασικές προσθήκες: Ασβέστιο - Μαγνήσιο, Βιταμίνη Α (ως Retinyl Palmitate) και Βήτα Καροτίνη με διάφορα καροτονοειδή, Προβιοτικά.
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που ένας ασθενής έχει καρδιακό βηματοδότη, ή για οποιονδήποτε λόγο παίρνει φάρμακα για αραίωση του αίματος, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να συμβουλευτούν το ιατρό τους σχετικά με την χρήση των βιταμινών Ε και του ιχθυελαίου.



ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ
(Ενέσιμες Β1 και Liver Extract)


Οι δύο από τις βασικότερες βιταμίνες στο πρωτόκολλο είναι :
1) Βιταμίνη Β1 σε υγρή ενέσιμη μορφή. Χρειάζεστε 400mg την ημέρα. Υπάρχει σε χώρες όπως η Ελβετία, η Ιταλία και η Αμερική. Στην Ελλάδα γίνεται μόνο παραγγελία από ειδικά φαρμακεία.
(... για περισσότερα mymultiple@gmail.com)
2) Liver Extract που υπάρχει σε ένα φιαλίδιο των 10' cc. Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν υπάρχει επίσης στην Ελλάδα.
(... για περισσότερα mymultiple@gmail.com)
Η συνταγή αυτή μπορεί να σταλεί στα φαρμακεία που ακολουθούν σαν "ανοιχτή συνταγή" και δεν χρειάζεται να ανανεώνεται από το γιατρό σας. Καλό θα είναι να παραγγείλετε αρκετά κουτιά (κάθε κουτί έχει 6 φιαλίδια των 100ml έκαστο στην Ελλάδα - ενώ υπάρχει σε διαφορετική συσκευασία στην Αμερική, 200mg/ml) βιταμίνης Β1(Θειαμίνη) και 3 φιαλίδια "liver extract" αφού κυρίως για το δεύτερο η παραγγελία από την Αμερική δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε στιγμή και δεν είναι καλό να μείνετε χωρίς τα συγκεκριμένα σκευάσματα.


*ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Χρησιμοποιείτε για τις παραπάνω βιταμίνες ΜΟΝΟ σε ενέσιμη μορφή. Μην προσπαθήστε να υποκαταστήστε τις ενέσεις με χάπια ή ταμπλέτες βιταμίνης Β1 ή σχετικών προϊόντων Liver extract. Δεν θα πετύχετε ποτέ τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς τα στομαχικά υγρά θα τις καταστρέψουν πριν μπορέσουν να αφομοιωθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ


Ο γιατρός ή κάποια νοσοκόμα μπορεί να σας δείξει πως να κάνετε την μια καθημερινή ένεση που απαιτείται. Γίνεται εύκολα και σχεδόν χωρίς πόνο όταν γίνεται αργά. Η ένεση γίνεται στην κορυφή του μοιρού υποδορίως. Αν και στο πρωτόκολλο αναφέρεται η έννοια "ενδομυϊκά" όμως δεν έχει καμία σημασία.
Προσωπικά χρησιμοποιώ σύριγγα των 2,5ml. Γεμίζω με 2ml (400mg Β1) τη σύριγγα η οποία χρησιμοποιείται μια φορά. Μπορείτε να αγοράσετε όσες θέλετε από ένα φαρμακείο. Η ιδανικότερη βελόνα για ένεση σε κάθε μέρος του σώματος όπου υπάρχει πάχος είναι η 25G 0,5x16mm. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε στην επιφάνεια των ποδιών (ψηλά πάνω από το γόνατο στο εμπρός μέρος και ποτέ στο πλάι των ποδιών), στους γλουτούς αλλά και χαμηλότερα στον πωπό, γύρω από τον ομφαλό. Θυμηθείτε να κάνετε την ένεση πλαγιώς όταν γίνεται στα πόδια ή στον ομφαλό και κάθετα στα υπόλοιπα μέρη. Οι βελόνες αυτές είναι μικρότερες, υποδόριες ώστε με τη συχνή χρήση να αποφεύγεται η καταπόνηση και είναι το καλύτερο μέγεθος για να αποφύγετε τη βλάβη των ιστών του δέρματος από τη συχνή χρήση.
Το "κλειδί" είναι να αλλάζετε τα σημεία ώστε να μην καταπονούνται διαρκώς οι ίδιες περιοχές.
Η κορυφή του φιαλιδίου καθώς και της βελόνας απολυμαίνετε με οινόπνευμα με ένα κομμάτι βαμβάκι που το έχετε "ποτίσει". "Τραβάτε" 4 φιαλίδια θειαμίνης (400mg) ή 2ml έχετε προμηθευτεί Β1 200mg/ml με τη σύριγγα και ελαχιστοποιείτε τις φυσαλίδες οξυγόνου που είναι ορατές μέσα σε αυτή. Πιέζετε τη βελόνα κάθετα αν πρόκειται για τους γλουτούς και πλαγίως αν πρόκειται για τα πόδια ή γύρω από το στομάχι (κάπως απότομα για να μην πονέσετε και ταυτόχρονα παίρνετε ανάσα). Αρχίζετε να πιέζεται απαλά μέχρι να αδειάσει η σύριγγα. Αφαιρέστε και κρατήστε το κομμάτι το βαμβάκι που είναι ποτισμένο με οινόπνευμα για κάποια λεπτά σε εκείνο το σημείο. Δυο φορές την εβδομάδα προσθέστε 1cc ή 0,5cc (αναλόγως της δυναμικότητας του προϊόντος) liver extract στην ίδια ένεση με τη Θειαμίνη. Αυτό είναι όλο!!!
*Είναι προτιμότερο να φροντίζεται να βάζετε στην ένεση έως 3ml το πολύ κάθε φορά γιατί παραπάνω υγρό μπορεί να δημιουργήσει "φουσκώματα" ή σκληρότητα στο δέρμα. Αυτό σημαίνει να χωρίζετε σε δυο δόσεις τη Β1 δυναμικότητας 100mg/ml, πχ 200 το πρωί - και τα υπόλοιπα το βράδυ.


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Αυτή η θεραπεία είναι επιτυχημένη για πάνω από 30 χρόνια, γι' αυτό μην πειραματίζεστε με τις δόσεις και θα έχετε σταθερή πρόοδο και πλήρη ανάρρωση όπως εγώ και πολλοί άλλοι. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΕΣΗ!


* Χρησιμοποιείτε άλλη βελόνα για να τραβήξετε τις ενέσιμες βιταμίνες από τα φιαλίδια και άλλη για να κάνετε την ένεση, ειδάλλως χρησιμοποιώντας την ίδια μπορεί να αντιμετωπίστε πρόβλημα με την ένεση εξαιτίας με φθορά της μύτης της βελόνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ